U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

Garancija kvaliteta

Garancija kvaliteta

Prodavac garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

Reklamacije i povraćaj robe

Reklamacije i povraćaj robe

U slučaju nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda zamenićemo proizvod, a sve troškove zamene snosi Terra co doo.

Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

Molimo Vas, da prilikom isporuke izvršite pregled pošiljke i prijavite kuriru  eventualna oštećenja da bi kurir napravio zapisnik. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Privatnost podataka

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail (opciono) i telefonski broj. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Obavezujemo se da ćemo čuvati Vašu privatnost i da prikupljene podatke nećemo koristiti ni u koje druge svrhe.

Ograničenje odgovornosti

Ograničenje odgovornosti

Vi razumete i prihvatate da sa sajtu www.eterra.co.rs mogu desiti greške u funkcionisanju, ili drugi problemi i da ne preuzima odgovornost za bilo kakve štete prouzrokovane samim proizvodima ili savetima, podacima prikazanim na našem sajtu.

Sadržaj sajta je postavljen u najboljoj nameri i ostavlja mogućnost nenamerne pogreške, te ovim upozoravamo korisnike da to imaju u vidu, a korisnici sajta prihvataju tu mogućnost.

 Sve informacije na sajtu su date u edukativne svrhe, bez namere da podstiču na dijagnostiku i isceljenje. Odluka da se proizvodi koriste i način na koji se koriste je isključivo odgovornost konzumenta.

O svim medicinskim indikacijama, obavezno tražite savet stručnog lica!

Saglasnost i promene uslova

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.

Način plaćanja

Način plaćanja

Plaćanje po uzeću. Dostava nije uključena u cenu! Iznos može da varira u zavisnosti od težine pošiljke. Za porudžbine do 0.5kg dostava je 360 din., od 0,5 do 1kg dostava je 440 din. Za porudžbine preko 2000 dinara, dostava je besplatna.