U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

Izaberite kvalitet

Eterru smo osnovali nakon dugog niza godina u edukacijama iz raznih holističkih učenja koje i sami praktikujemo. Ideja o svemu potekla je devedesetih godina, a posle jednog puta u Indiju i ondašnjih kontakata krenulo se u realizaciju.
Zahvaljujući predanosti radu stekli smo visoku reputaciju i posvetili se stvaranju vrhunskih proizvoda.

Eterra filozofija

Iz godine u godinu tržište prirodnih proizvoda se ekspanzivno širi i upoznati smo sa tim. Fokusirani smo na ajurvedske prahove i etarska ulja i naša misija je da približimo klijentima prednosti korišćenja tih proizvoda i podržimo njihove izbore za zdraviji život. Ne pratimo trendove jer imamo preparate koji se koriste u tradicionalnoj medicini Indije vekovima, pa je naš izbor kvalitet i iskustvo.

Ettera bocica

Izbor proizvoda

Sve proizvode uvozimo i uz njih dobijamo odgovarajuće sertifikate koji su neophodni i garantuju kvalitet (HASAP, KOSHER, ISO 9001, GMP, FDA). Imamo i organic sertifikat iz zemlje uvoza. Proizvodi na carini podležu kontroli, a uslužno se pakuju u firmama koje poseduju sve odgovarajuće sertifikate.

Prirodni preparati se tradicionalno koriste stotinama godina, a njihove pogodnosti su poznate i proverene. Njihovom primenom je moguće podići imunitet i delovati preventivno na očuvanje dobrog stanja organizma. Mi svakako ne smemo navoditi ljude da se sami leče niti preuzimati odgovornost za lečenje, po zakonu. Možemo ih savetovati da vode računa o preventivi, kao i podršci tokom lečenja.

Obrazovanje i zajednica

Verujemo u snagu znanja. U Eterri smo posvećeni informisanju klijenata o prednostima prirodnih proizvoda i vrednosti savesnog življenja. Nadamo se da ćemo putem bloga i društvenih mreža uspeti da promovišemo osećaj zajednice i pružimo ljudima znanje potrebno za donošenje odluka u svrhu poboljšanja sveukupnog mentalnog i fizičkog zdravlja.

Neka Eterra postane vaš dom, a priroda kompas za srećniji i zdraviji život.

Izdvajamo iz ponude

Blog

glavobolja

Dosadna glavobolja! Etarska Ulja Kao Oaza Lečenja

Da ne pitamo od čega i od koga... ima puno okidača.Direktno je povezana sa vazokonstrikcijom krvnih sudova glave,
imunitet i jačanje imuniteta

Eterična Ulja Za Jačanje Imuniteta Protiv Infekcija

I podložniji smo raznim virusnim infekcijama, zbog oslabljenog imuniteta, neredovne ishrane, stresa, iscrpljenosti, ali i više boravka u