U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

Često postavljana pitanja o Eterra proizvodima

Pročitajte često postavljana pitanja o Eterra proizvodima i informišite se detaljnije o tome kako funkcioniše Eterra prodavnica, na koji način možete naručiti proizvode, kakvi su uslovi prodaje i način isporuke.

Ako imate dodatna pitanja ne oklevajte i pišite nam na email adresu.

Potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku!

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Eterra proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. 

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o željenom proizvodu, ceni i načinu isporuke.

Ako posedujete Eterra kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.