U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

eterra biljni prahovi

Naši prahovi, pored antioksidativnih efekata, imaju antiinflamatorna svojstva, jačaju vaš imunitet, poboljšavaju varenje i ublažuju stres.

Eterra Biljni Prahovi

Eterra biljni prahovi su botanički proizvodi usitnjeni u fini prah.

Zbog svojih lekovitih karakteristika biljni prahovi se često koriste u tradicionalnoj medicini.

Mogu se primenjivati lokalno na koži ili uzimati oralno.

Za proizvodnju biljnih prahova koriste se najrazličitije biljne komponente kao što su lišće, stabljike, korenje i cvet.

Beru se, suše i na kraju melju. Kurkuma, đumbir, cimet, ašvaganda, moringa i mnoge druge biljke često se koriste u formi praha.

Naši biljni prahovi, pored antioksidativnih efekata, imaju antiinflamatorna svojstva, jačaju vaš imunitet, poboljšavaju varenje i ublažuju stres.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. 

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o željenom proizvodu, ceni i načinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.