U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

eterra ekstrakti grejpfrut

Ekstrakti su praktični jer dolaze u različitim oblicima poput tečnih tinktura, prahova, kapsula i tretmana za lokalnu primenu.

Eterra biljni ekstrakti

Eterra biljni ekstrakti su koncentrati biljaka sa terapeutskim dejstvom i koriste se godinama u tradicionalnoj medicini.

Biljni ekstrakti su sve popularniji i u savremenoj zdravstvenoj praksi.

Ovi snažni preparati se prave izolovanjem aktivnih sastojaka iz raznih biljnih komponenti pomoću rastvarača (voda, alkohol ili ulje).

Upotreba ekstrakata može proizvesti jake efekte jer predstavlja koncentrat aktivne supstance iz biljke, kao što su fitoelementi ili antioksidansi.

Biljni ekstrakti su praktični jer dolaze u različitim oblicima poput tečnih tinktura, prahova, biljnih kapsula i tretmana za lokalnu primenu.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. 

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o željenom proizvodu, ceni i načinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.