U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

Eterra biljni čajevi

Pored toga što pružaju užitak vašem čulu ukusa i mirisa, biljni čajevi su od davnina poznati i po raznim zdravstvenim prednostima.

Eterra Biljni Čajevi

Jedna od najboljih karakteristika koju poseduju Eterra biljni čajevi jeste upravo ogroman izbor aroma koje nude.

Bilo da želite bogat i robustan ukus ili suptilan, a u isto vreme energetski napitak poput čaja od moringe sigurni smo da ćete uspeti da pronađete nešto za sebe.

Biljni čajevi su ukusni napici u kojima se može uživati u bilo koje doba dana i proizvode se infuzijom različitih biljnih delova poput listova, cvetova, semena ili korena, u vrućoj vodi.

Pored toga što pružaju užitak vašem čulu ukusa i mirisa, biljni čajevi su od davnina poznati i po raznim zdravstvenim prednostima.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. 

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o željenom proizvodu, ceni i načinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.