U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

eterra kapsule
Kapsule su odlična opcija i za one koji žele da konzumiraju biljke, a izbegnu previše intenzivan ukus čajeva. Takođe su praktične jer ih možete poneti sa sobom i uzeti u bilo kom trenutku.

Eterra Biljne Kapsule

Eterra biljne kapsule su popularan način da se lekovito bilje uvede u svakodnevni život.

Biljne kapsule sadrže bilje u prahu što olakšava uzimanje i doziranje.

S obzirom na mnogobrojne prednosti, Eterra biljne kapsule su dobra opcija za ljude koji teže prirodnom stilu života.

Biljke su sušene, usitnjene i inkapsulirane, što znači da nema potrebe za odmeravanjem.

U Eterri smo uspeli da pretočimo lekovitost origano ulja u praktičnu kapsulu i napravili Origanik biljne kapsule.

Biljne kapsule su odlična opcija i za one koji žele da konzumiraju biljke, a izbegnu previše intenzivan ukus čajeva. Takođe su praktične jer ih možete poneti sa sobom i uzeti u bilo kom trenutku.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. .

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o željenom proizvodu, ceni i načinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.