U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

joshua-rawson-harris-vFiBgWnk2x0-unsplash-final-p66pv2pb9drj3t8kx7pqghdkx3u0gqe3l04gnqxo6q.jpg

Pored toga što pružaju užitak vašem čulu ukusa i mirisa, biljni čajevi su od davnina poznati i po raznim zdravstvenim prednostima.

Čaj

Jedna od najboljih karakteristika biljnih čajeva jeste upravo ogroman izbor aroma koje nude. Bilo da želite bogat i robustan ukus ili suptilan i umirujući napitak sigurni smo da ćete uspeti da pronađete nešto za sebe. Biljni čaj je ukusan napitak u kom se može uživati u bilo koje doba dana i proizvodi se infuzijom različitih biljnih delova poput listova, cvetova, semena ili korena, u vrućoj vodi.

Pored toga što pružaju užitak vašem čulu ukusa i mirisa, biljni čajevi su od davnina poznati i po raznim zdravstvenim prednostima.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. 

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o zeljenom proizvodu, ceni i nacinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.