U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

Sa našim sapunima koža ostaje hidrirana i negovana bez uklanjanja njenih prirodnih masnoća i narušavanja mikrobioma.

Sapuni

Ljudi se sve više okreću prirodnim sapunima kao nežnijim zamenama za konvencionalne sapune.Upotreba zdravih sastojaka prirodnih sapuna je jedna od glavnih prednosti. U Eterri sapune pravimo od biljnih ulja (kokosovo, maslinovo, palmino ulje), biljnih ekstrakata, eteričnih ulja i prirodnih boja za razliku od alkalnih sapuna koji sadrže jake deterdžente, sintetičke mirise, boje i druge agresivne materije.

Sa našim sapunima koža ostaje hidrirana i negovana bez uklanjanja njenih prirodnih masnoća i narušavanja mikrobioma.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu.

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o zeljenom proizvodu, ceni i nacinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.