U harmoniji sa prirodom. Za zdravlje i vitalnost.

joshua-rawson-harris-vFiBgWnk2x0-unsplash-final-p66pv2pb9drj3t8kx7pqghdkx3u0gqe3l04gnqxo6q.jpg

Naši prahovi, pored antioksidativnih efekata, imaju antiinflamatorna svojstva, jačaju vaš imunitet, poboljšavaju varenje i ublažuju stres.

Prahovi

Prahovi su botanički proizvodi usitnjeni u fini prah. Zbog svojih lekovitih karakteristika prahovi se često koriste u tradicionalnoj medicini. Mogu se primenjivati lokalno na koži ili uzimati oralno. Za proizvodnju biljnih prahova koriste se najrazličitije biljne komponente kao što su lišće, stabljike, korenje i cvet. Beru se, suše i na kraju melju. Kurkuma, đumbir, cimet, ašvaganda, moringa i mnoge druge biljke se često koriste u formi praha.

Naši prahovi, pored antioksidativnih efekata, imaju antiinflamatorna svojstva, jačaju vaš imunitet, poboljšavaju varenje i ublažuju stres.

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

FAQ

Prilikom posete našem sajtu, kliknite na stavku “Proizvodi” u glavnom meniju i otvoriće vam se padajući meni koji vodi do stranica sa kategorijama proizvoda. Izaberite željenu kategoriju i tamo ćete pronaći kartice sa prikazom pojedinačnih proizvoda. Klikom na dugme “Saznaj Više” doći ćete do stranice sa detaljnim informacijama o pojedinačnom proizvodu, gde se nalaze sve relevantne informacije vezane za taj proizvod.

Naše proizvode možete kupiti online, na našoj zvaničnoj web stranici, ili dolaskom u naš maloprodajni objekat koji se nalazi u Novom Sadu. 

Prilikom poručivanja proizvoda online, dostava se plaća pouzećem gotovinom.

Klikom na ‘saznaj više’ ispod željenog proizvoda otvoriće se stranica na kojoj ćete dobiti informacije o zeljenom proizvodu, ceni i nacinu isporuke.

Ako posedujete kod za popust unesite ga u prazno polje pri dnu ekrana i kliknite na ‘primeni kod’, a zatim kliknite na dugme ‘nastavite sa plaćanjem’.